RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombetrussel mot bolig på Karmøy

Sist oppdatert:
Politiet opplyser at de ikke kan svare på spørsmål om bombetrusselen på Karmøy akkurat nå, og ber folk om å holde seg i ro.

Det er stabssjef Edgar Mannes i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt som opplyser om bombetrusselen i en pressemelding klokken 1440 mandag.

Meldingen kom inn til politiet klokken 1407. Trusselen ble ringt inn direkte til politiets operasjonssentral, og skal være rettet mot en bolig på Skre på Karmøy.

Væpnet politi
Væpnet politi dro til adressen trusselen var rettet mot, og fikk kontakt med beboeren som bodde på adressen. Denne personen er nå i trygghet, opplyser politiet ca klokken 1500.

- Motivet for trusselen og innringers relasjon til boligen er foreløpig uklar, opplyser Mannes i en pressemelding.

Da trusselen kom inn til politiet, satte de igang evakuering av personer som oppholdt seg i nærheten av det aktuelle området.l

«Politiet ber folk halda seg i ro og om å følgja politiets rettleiing på staden,» opplyste Mannes da trusselen ble kjent.

Evakurer naboer
nformasjonskoordinator i politidistriktet, Thea Cecilie Engelsen, sier til BA at de ikke kan gi ytterligere informasjon om bombetrusselen nå, fordi de jobber med å finne informasjon og avklare situasjonen.

- Vi evakuerer naboer, og kommer informasjon til dere så snart vi vet mer, sier hun.

Ifølge Haugesunds avis er et område sperret av ved E 134. Brannvesen og ambulanse er også på plass.

Politiet meldte først at boligen lå i Tysvær. Dette stemmer ikke.Les flere saker i Bergensavisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere