Gå til sidens hovedinnhold

- Bond-regissør Cary Joji Fukunaga presset meg til å være toppløs i HBO-serie

Hevder hun mistet en liten rolle fordi hun ikke ville være toppløs.

Skuespiller Raeden Greer hevder i et nytt intervju at hun mistet en liten, kontraktfestet rolle i den populære HBO-serien True Detective fordi hun nektet å gå toppløs i en strippeklubb-scene i serien. Greer hevder at TV-seriens regissør Cary Joji Fukunaga presset henne til å gjøre toppløs-scenen.

Greer sier i et intervju med The Daily Beast at det aldri var kontraktsfestet at hun skulle opptre toppløs i TV-serien, og at hun ved flere anledninger ble forsikret om at hun ikke trengte å være toppløs i rollen som stripper.

Les også: Premiererekord for Bond-film i Norge

Rolle med noen få replikker

Skuespilleren hadde angivelig fått en rolle med noen få replikker. Men da hun nektet å kle av seg til bare g-streng på TV-settet, ble rollen gitt til en statist som var mer enn villig til å stille opp iført kun en g-streng, ifølge Greer selv.

- Cary sa til meg «Alle i denne serien går toppløs. Alle kvinnene i serien går toppløs. Din rollekarakter er en stripper, så du må», sier Greer.

- Han forsøkte å overbevise meg om at det ikke var så farlig, sier hun.

Greer nektet likevel å kle av seg. Noen timer senere fikk hun beskjed av en TV-produsent, ifølge henne selv, at rollen med replikken ble tilbudt en annen.

- Det var forferdelig å innse hvor liten betydning jeg hadde for dem.

Les også: Daniel Craig hadde ett krav før han takket ja til å ta på seg rollen som James Bond

- Nedverdigende og ydmykende

- Det var nedverdigende, ydmykende og jeg følte meg forferdelig, sier hun i intervjuet.

- Jeg ringte agenten min så snart jeg kom i bilen og fortalte henne om hva som skjedde. Hun kunne ikke tro sine egne ører, sier Greer.

Cary Joji Fukunaga har også regissert den flunkende nye James Bond-filmen «No Time To Die», som har gjort et stort poeng ut av å legge den mannssjåvinistiske tidsalderen bak seg.

Les også: James Bond - klin kokos bra!

Daily Mail, som har gjengitt deler av Daily Beast-intervjuet, har vært i kontakt med representantene til Bond-regissøren, men har ikke lyktes med å få noen kommentar.