*Nettavisen* Nyheter.

Bonde-frier snek i køen

TV-bonde møtte frier før programmet startet.

23.09.08 11:16

(SIDE2): En av årets deltakere i «Jakten på kjærligheten» var grisebonden Nils Terkelsen (31). Han ble presentert av TV 2 som en av dem man kunne sende brev til.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Disse brevene sendes normalt til TV 2, men ifølge VG tok Cathrine Nesvik (27) direkte kontakt med bonden etter at han ble presentert på TV 2.

Ikke sure
- Jeg har nok brutt noen regler, ja. Men jeg har ikke noe inntrykk av at TV 2 er sure på meg på grunn av det. Formålet var jo å finne den rette, og det har jeg jo for så vidt gjort – selv om det gikk raskere enn jeg hadde trodd på forhånd, sier han til VG.

Han forteller at han gav beskjed til TV 2 før innspillingen begynte. TV 2s pressekontakt Katrine Wergeland sier at deltakerne har signert en avtale hvor det går frem at de ikke kan ha kontakt med noen av deltakerne, men at de ikke bærer nag til den forelskede bonden.

Lover overraskelser
I kveld, tirsdag, avslører TV 2 hvilke fire bønder vi skal følge gjennom programmet, og selv om TV 2 Holder kortene tett inntil brystet, forteller presseansvarlig Katrine Wergeland at det blir mange overraskelser i første episode.

- Før har det jo vært sånn at de med flest brev går videre, men i år har vi laget en liten vri.

Årets bønder har fått til sammen 280 brev, noe som er litt mindre enn fjorårets utgave der 340 brev dukket opp i postkassa til Kathrine Moholt.

- Den som har fått flest brev er i år en kvinne, i motsetning til i fjor da det var mennene som var mest populære.

Hvem som er med i årets «Jakten på kjærligheten» kan du se lenger ned på siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.