RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bonde-Norge fornyer med Telenor

Sist oppdatert:
Landbrukets innkjøpsorganisasjon Agrikjøp har fornyet og utvidet en rammeavtale med Telenor om leveranser av talekommunikasjonsløsninger.
Landbrukets innkjøpsorganisasjon Agrikjøp har fornyet og utvidet en rammeavtale med Telenor om leveranser av talekommunikasjonsløsninger. Avtalen er toårig og har en verdi på over 100 millioner kroner årlig.

Agrikjøp er innkjøpsorganisasjonen til norsk landsbrukssamvirke, hvor blant andre TINE, Gilde, Prior, og Felleskjøpene inngår. Avtalen innebærer at Telenor skal levere blant annet fasttelefoni, mobiltelefoni, intelligente nettjenester, og mobile dataløsninger til landsbrukssamvirkets medlemsbedrifter. Fra før har Agrikjøp inngått en liknende rammeavtale med Telenor om leveranser av bredbåndstelefoni, videokommunikasjon, og bedriftsinterne datanettverk (IP VPN) med tilhørende sikkerhetstjenester.

- Vi ser frem til å fortsette det konstruktive samarbeidet med Telenor i ytterligere to år. Telenor har nok en gang vist evne til nytenkning, samtidig som de har gitt oss kostnadsoptimale løsninger, skriver direktør Knut Andre Johansen i Agrikjøp.

- Vi er glade for å fortsette vårt gode samarbeid med Agrikjøp. Telenor har i dette kundeforholdet fått anledning til å vise sin tjenestebredde, og vi er stolte over å være totalleverandøren av telekommunikasjonsløsninger til de sentrale enhetene i norsk landbrukssamvirke, er Stein-Erik Vellan i Telenor sin kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere