RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bonderomantikk gav rekordtall

Foto: TV 2
TV2 satte rekordtall på torsdag kveld med flere seere enn på lenge. Bøndene får mye av æren.

(SIDE2): «Jakten på kjærligheten» hadde hele 792 000 seere på torsdag, og satte en ny sesongrekord. Dermed fikk TV2 sin sterkeste torsdag siden håndball-VM i februar.

«Jakten på kjærligheten» var det mest sette programmet på torsdag, med 56,8 prosent av markedsandelen. TV2-nyhetene fikk også mange seere, og kom på andre plass av de mest sette programmene i går.

Totalt hadde TV2 39,5 prosent av markedsandelen blandt alle kanalene, noe som gav TV2 sin sterkeste torsdag siden februar.

- Torsdagen har satt seg som en knallsterk dag for oss også denne høsten. Sterke enkeltprogrammer som «Jakten på kjærligheten» og «Rikets røst» gjør at kanalen som helhet løfter oppslutningen på en imponerende måte, sier fungerende informasjonssjef Jørund Rasdal Unneland i TV 2.

«Rikets røst» med Otto Jespersen hadde 621 000 seere og en andel på 41,6 prosent. Det gav en økning på rundt 90 000 seere fra sist torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere