RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bonderomantikk på TV 2

Sist oppdatert:
Har du gård, men mangler en livsledsager? TV 2s nye konsept tar fraflyttingen fra distrikts-Norge på alvor og ønsker seriøse deltakere til tv-serien der premien er ekte kjærlighet.

I den nye programserien som skal sendes på TV 2 til høsten, vil tv-kameraene følge noen utvalgte bønder som trenger en å dele livet med.

Utfordringer
Konseptet går ut på at åtte bønder velges ut. TV-seerne får bli kjent med disse og får så noen uker på seg til å skrive brev til den bonden de kan tenke seg å flytte hjem til. Bøndene blir så presentert for noen av brevskriverne som de får anledning til å bli bedre kjent med. Sammen må de gjennom en del utfordringer, og hvordan det hele ender, er det ingen som vet.

- Vi vil lage progammet med den største respekt for deltakerne. Dette er et seriøst og grundig forsøk på å finne partnere til bønder som ønsker en livsledsager. Mange vil kjenne seg igjen i det å jakte på den store kjærligheten, så derfor tror vi dette vil bli et severdig tv-program som kan interessere mange, sier Geir Mikalsen, informasjonssjef i TV 2.

Programmet bygger på det belgiske konseptet som heter «The Farmer wants a wife». I Belgia har programmet resultert i flere ekteskap og barn.

Positivt
Mange vil stille seg spørsmålet om hvorfor det er akkurat bøndene som settes i fokus.

- Bønder har lange arbeidsdager, sjelden ferie, bor på landsbygda og jobber mye alene. Derfor har mange av dem færre muligheter til å treffe den rette, sier Mikalsen.

Selv om TV 2 sender både Farmen og denne nye serien i høst (etter planen), er det ikke snakk om at vi får en bondekanal.

- Det er tilfeldig at både Farmen og det nye konseptet sendes nå i høst. Til sammen sender vi 140 timer tv i uken. 4-5 av disse er Farmen og dette. Vi har to gode programserier som har sitt utspring i gårdsliv og som vi tror vil fange brede seergrupper, forteller Mikalsen.

Han understreker at programserien skal være rørende og romantisk, men også gi plass til humor og glimt i øyet.

Påmelding
Er du interessert i å delta i denne nye tv-serien? Skriv til oss og fortell litt om deg selv. Send en e-post med informasjonen til bonderomantikk@tv2.no

Vil du sende med vanlig post, er adressen:
«Bonderomantikk»
Postboks 900 Sentrum
0104 Oslo
Tlf: 938 93 185

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere