RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bonderomantikken visnet

Sist oppdatert:
Hverken Ingeborg Semb, Lars Julius Bjørnstad eller Tollef Grindstad ble forelsket i sine utvalgte. Les hvorfor her.

(SIDE2:) - Vi gikk inn i ferien med det for øye at vi ville prøve på ordentlig, sier Lars Julius om forholdet til Mona Verpe.

- Jeg hadde mest vennskapelige følelser før ferien. Jeg tenkte at de ville komme under turen. Men det lot seg ikke gjøre.

LES OGSÅ:Lars Jacob skuffet over pressen

Lars Julius og Mona var på Gøtakanalen sammen, og han har tidligere fortalt at han synes det ble en vel rolig ferie. Skuffelsen var størst for Mona etter turen, fordi hun var blitt forelsket i Lars Julius.

- Har dere kontakt i dag?

- Ja. Men det var litt anstrengt fra hennes side i begynnelsen, så det gikk noen måneder før jeg hørte fra henne. Nå når programmene har gått, så har hun blitt minnet på det hele tiden. Så det er hun som har hatt det kjedelig nå.

Fire venner, ingen kjæreste

Lars Julius har kontakt med alle de fire jentene som var med til gården i serien. Men han har ikke noen ny kjæreste i kikkerten.

- Du kan spørre... Nei, det er ingen klar kandidat akkurat nå. Jeg har ikke hatt lyst til å gå inn på noe nytt før etter programmet. For det ville ikke vært så enkelt.

Tollef: - Ingen gnist

Også Tollef forteller at det var følelsene som sviktet fra hans side. Han var i Irland med Joran Hansen.

- Jeg fikk ikke noen gnist, så da synes jeg ikke det var viktig å gå videre. Særlig ikke om det var følelser fra hennes side, for da kunne det gitt falske forhåpninger.

Med unntak fra et julekort fra Aud, har Tollef ikke hatt noen kontakt med de andre damene som gjorde kur til ham i «Jakten på kjærligheten».

- Så du er helt ferdig med Jakten du nå?

- Å nei, du. Jakten går for fullt! humrer Tollef.

- Det er jaktsesong hele året her, sier han og innrømmer at han kanskje har en ny dame i kikkerten.

- Men det er altfor ferskt. Og jeg tror ikke hun ville bli glad for å bli eksponert slik, sier han.

Ingeborg: - Aldri forelsket

Ingeborg fikk et veldig godt vennskap med Joahn etter at de var på Svalbard sammen, men kjærlighet ble det ikke.

- Jeg ble aldri forelsket. Og sånn er det med følelser, man kan ikke ta av og på en knapp. Han var litt bettatt. Men jeg er ikke interessert i å gi folk falske forhåpninger, så jeg har hele tiden vært ærlig med ham, forteller hun til Side2.

- Hvorfor valgte du Johan?

- Jeg likte ham veldig godt som person og det var han jeg hadde best kjemi med. Han er en mann med veldig mange gode kvaliteter og var over alle de andre for meg.

Ingeborg har fått mange henvendelser på tekstmelding og mail fra folk som har sett henne på TV 2. Selv om de fleste er av positiv art, så har hun liten sans for denne form for kommunikasjon.

- Det blir altfor upersonlig. Jeg liker bedre å treffe folk og se dem i øynene, sier hun jordnært.

Lars Jacob: - Håper på bryllup

Lars Jacob Galåen er dermed den eneste av bøndene som har funnet en kjæreste gjennom programmet. Men det har han til gjengjeld gjort for livet. På spørsmål fra Side2 om følelsene er de samme nå som da de dro på ferie sammen, er Lars Jacob kjapp med å svare:

- Følelsene er blitt sterkere.

Foreløbig bor de på hver sin plass og satser på å reise til hverandre så mye som mulig. Men de tenker på å flytte sammen etter at Mari er ferdig på politiskolen om halvannet år.

- Har dere snakket om bryllup eller forlovelse?

- Så langt har vi ikke kommet, men vi håper begge at det skjer en gang, sier Lars Jacob til Side2.

Sjekk tv-guiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere