Gå til sidens hovedinnhold

Bones-stjerne ble pappa

David Boreanaz har blitt pappa til en liten jente.

(SIDE2:) Først var han smektende vampyr i «Buffy - The Vampire Slayer», men de siste årene er David Boreanaz mest kjent som agent Seeley Both i TV-serien «Bones».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Her hjemme sendes serien på TV3. Selv om det nå begynner å bli noen år siden sist vi så Boreanaz som vampyr, er det ikke alle som har glemt ham som den nattlige kjæresten til Sarah Michelle «Buffy» Gellar. Nylig ble han kåret til verdens mest sexy vampyr . Også foran Robert Pattinson som spiller Edward Cullen i «Twilight».

På TV-skjermen har ofte David Boreanaz' rollefigurer et trøblete forhold til kvinnene de liker. Privat er skuespilleren lykkelig gift med skuespilleren Jaime Bergman, kjent fra serien «Son of the Beach».

Sammen har de sønnen Jaden Rayne på sju år. Og nå er de altså også blitt foreldre til lille Bardot Vita Boreanaz.

Boreanaz, som ofte går under rampelysradaren i Hollywood, sa han skulle bli far for andre gang, da han ikke dukket opp på messen Comic-Con.

- Jeg må være minimum 10 mil fra hjemmet. Reiser jeg utenfor den radiusen, blir jeg helt fra meg. Jeg må være der når babyen kommer, sa 40-åringen til fansen som en beklagelse på at han ikke kom.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene