RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bonnevie skadet nakken

Sist oppdatert:
Forestillinger avlyst etter at Maria Bonnevie skadet nakken under fremførelsen av «Brand».

(SIDE2:) Maria Bonnevie og Sven Nordin har fått strålende kritikker etter premieren på «Brand» under Festspillene i Bergen. Forestillingen betegnes som et overflødighetshorn av voldsomme scener, som likevel viser historien om Brand på en helt ny måte.

Sykmeldt til torsdag
Men lørdag skadet Maria Bonnevie nakken under forestillingen. Nå går hun til kiropraktor og lege for å komme i form igjen til torsdag, skriver VG.

- Hun tror selv at hun er klar til å stå på scenen igjen, sier Nationaltheatrets informasjonssjef, Ingrid Handeland, til avisen.

Film og teater
Maria Bonnevie har de siste to årene pendlet mellom Oslo og kjæresten Fredrik Skavlan og jobben på Dramaten i Stockholm. Men det er først nå at hun har tatt steget opp på en norsk scene. Det var det den anerkjente og omdiskuterte instruktøren Calixto Bieito som klarte. Bieito sto også bak «Markens grøde».

Den nye forestillingen hadde urpremiere under årets festspill. Maria Bonnevie har også spilt inn Margaret Olins film «Engelen» i vår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere