Bønnfaller kona om tilgivelse

«Ensomme Larry» i Florida har brukt over 100.000 kroner på en avisannonse der han bønnfaller kona om tilgivelse. «Livet uten deg er tomt og meningsløst», skriver den fortvilte mannen.

27.01.05 08:38

Mannen, som i avisen Florida Times-Union har fått kallenavnet «Ensomme Larry», bønnfaller kona Marianne om å gi ham en ny sjanse. Men alle forsøk så langt har vært forgjeves.

Til avisen sier han at kona gjennom 17 år flyttet ut, endret mobilnummer, nekter å svare på telefoner fra ham, nekter ham å besøke hennes i huset til foreldrene hennes, og har ignorert de fem dusinene med roser han sendte til henne.

I et nytt forsøk rykker han derfor inn en helsides annonse, som koster rundt 108.000 norske kroner.

«Vær så snill å tro ordene jeg skriver i brevet, de er sanne og kommer fra hjertet. Jeg kan bare håpe at du vil gi meg en ny sjanse til å bevise min evige kjærlighet til deg. Livet uten deg er tomt og meningsløst.

Please, please, please - ring meg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», skriver den fortvilte mannen.

Annonsen har fått mange lesere til å ringe avisen for å finne ut hvordan det har gått - om annonsen har virket.

Avisen har ikke oppgitt mannens etternavn, men har snakket med ham for å finne ut hva som har skjedd. «Ensomme Larry» sier han gjennom en av konas slektninger som fortsatt snakker med ham, har fått vite at kona har sett annonsen.

- Hun fortalte at kona mi leste annonsen og begynte å gråte. Men så langt har jeg ikke fått noen respons fra henne, sier han, ifølge Reuters.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.