Gå til sidens hovedinnhold

Bør gutta også strippe?

Bloggere ønsker likestilling på soverommet.

(SIDE2): Den følgende artikkelen er skrevet av bloggerne på bloggen Walk of Shame.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

KOMMENTAR: Det er vel ingen tvil om at alle mannfolk liker stripping. Om det så er på strippebula i by'n eller hjemme på soverommet. Jeg har strippet en del selv – på soverommet altså, ikke strippebula – og synes det er helt greit som forspill. Synes det er utrolig gøy å se hvor kåt gutter blir av det, og når de ikke får lov til å ta på meg uansett hvor mye de vil det. Det er jeg som bestemmer alt, og han må gjøre som jeg sier. Sånn skulle det alltid ha vært, am I right, jenter?

Les også:
That's not my name
Friends with benefits

Men jeg skulle gjerne tenkt meg at tjenesten ble gjengjeldt. Stripping er vel mest en jenteting, men jeg kunne gjerne tenkt meg et show selv jeg. Er jo flott å ikke må gjøre all jobben en gang i blant også. Hvorfor er det slik at gutter så sjelden stripper?

Jeg vil helst ikke se en Glow in the dark-bananahammock hoppende rundt i mørket på soverommet. Not hot. Han trenger ikke Ushers moves eller sixpack – bare at avkledningen skjer på en sexy måte. Avkledning med noen svingende hofter og gjør det saaaakte – og ikke la meg få ta på. Ikke la meg få ta på selv om jeg helst skulle revet av deg de resterende plaggene. La meg vente. Tease me! Jeg har vært på Ladies Night og sett mannlige strippere, men det blir for mye for meg. Teeny, tiny tangatruser og ekstremjokking i løse luften. Han trenger ikke å hoppe opp i fanget mitt og daske meg med kølla si. I repeat: not hot.

Nei, her må vi til med likestilling folkens. Man gir litt, og man tar litt. Vi jenter bør strippe-streike helt til vi får det vi vil ha også. Erru med?

Hva synes du om mannlig stripping?
Bør det forbli en jenteting?
Skriv din mening i kommentarfeltet hos Walk of shame.

– Elena (med hjelp fra Eden) Walkofshame.blogg.no

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget