Bor med 400 edderkopper

Foto: Splash News (Splash News)

Nå har de begynt å spise hverandre.

15.11.10 11:47

(SIDE2:) - Jeg må innrømme at jeg ikke er så glad i edderkopper. Jeg er ikke redd dem, men jeg liker dem ikke, sier Nick LeSouef (67).

Likevel skal den australske mannen bo med flere hundre edderkopper i hele tre uker.

Hvorfor?
Han har flyttet inn i en glassmonter med i utgangspunktet 400 edderkopper, flere av dem dødelige. Men nå er det cirka 300 dyr igjen, fordi de begynte å spise hverandre. Nå har imidlertid edderkoppene fått sirisser og kakerlakker så «problemet» ikke skal oppstå igjen.

LeSouef flyttet inn i monteren 15. november, til utstilling for skuelystne. Han gjør stuntet for å samle inn penger til veldedighetsorganisasjonen Variety. Han håper å klare å samle inn 50.000 dollar, skriver AAP.

Ville helst sove med slanger
I utgangspunktet håpet 67-åringen at han kunne utføre stuntet med slanger, men det fikk han ikke lisens til. Dermed tilbringer han nå dager og netter med potensielt farlige edderkopper.

LeSouf hevder at han ikke er redd for å bli bitt eller at dyrene skal kravle på ham, men han håper andre synes det er skremmende å se på det han gjør – slik at han får samlet inn penger.

Det er ikke første gang LeSouf gjennomfører livsfarlige stunt. Han har tidligere blant annet bodd tre uker med slanger, og gjort stunt i haitank, og også oppholdt seg i et bur med redback-edderkopper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.