RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Borebom for DNO og Revus

Sist oppdatert:
Det ble ikke noe funn for oljeselskapene PA Resources, DNO og Revus på Lie-propspektet.
Det er klart etter at leteboringen på Lie-prospektet nå er avsluttet av riggen Bredford Dolphin. Det ble ikke på viste hdyrokarboner i forbindelse med boring.

Brønnen vil nå bli permanent plugget og forlatt, melder Revus. Det er DNO som er operatør for lisensen PL 305, hvor prospektet befinner seg. PA Resources vil betale DNOs letekostnader i forbindelse med boring, mot å få en eierandel på 10 prosent. Dette avtalte selskapene i januar i år.

DNOs 80 prosent eide datterselskap Det Norske Oljeselskap ASA har en eierandel på 30 prosent i lisensen, mens Talisman er den fjerde eieren med 30 prosent.

Straks Lie-brønnen er plugget fortsetter Bredford Dolphin til Luno-prospektet. Revus har 30 prosent andel i Luno og lisensen PL338, hvor Lundin er operatør. Deretter skal riggen bore på Thorkildsen-prospektet i PL 341, hvor Revus også har en eierandel på 30 prosent, mens DNO er operatør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere