RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Borgli erstatter Hoksrud

Foto: Junge, Heiko (Scanpix)
Sist oppdatert:
Fremskrittspartiets sentralstyre erstatter Bård Hoksrud med Sandnes sin ferske varaordfører, Pål Morten Borgli.

Da Frps sentralstyre møtes mandag for første gang etter kommunevalget, var det uten bordellgjest Hoksrud rundt møtebordet. Han trakk seg fra alle tillitsverv i partiet etter forrige ukes avsløring om kjøp av seksuelle tjenester i Riga.

Inn i sentralstyret rykker Pål Morten Borgli, melder NTB.

43-åringen er fersk varaordfører i Sandnes, kjent for å ha gått inn i den originale konstellasjonen Arbeiderpartiet, Frp, SV, Senterpartiet og Pensjonistpartiet nå etter valget. Frp hadde her en oppslutning på 22,6 prosent i kommunevalget.

Ifølge Sandnesposten var det en høydramatisk kamp som utspant seg i Sandnes fredag kveld. I forhandlingene ville man gå inn for at KrF skulle få varaordførervervet, og ikke Frp som etter valget var det nest største partiet i Sandnes.

- For oss var det helt uaktuelt å gå med på noe annet enn å få varaordførervervet. Frp sine velgere er verdt akkurat like mye som andre partiers velgere, sa Borgli etter at forhandlingene var over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere