*Nettavisen* Nyheter.

Borte. Hjemme. Toer.

Homeworld var et godt strategispill med noen småfeil. Her er oppfølgeren, hvor alle feilene er borte (vel, nesten alle). Gled deg til Homeworld II.

19.01.04 19:16

Tålmodighet er en dyd. Og en dyd du virkelig trenger om du skal spille dette spillet, men gjett om det lønner seg å smøre seg med både vaselin og tålmod for dette spillet?

Her får du glimrende presentasjon med en god historie, et godt menysystem og et veldesignet spill. Grafikken er strålende og lyden briljant.

Åja, hva slags spill dette er? Jo, det er en slags hybrid mellom strategi og action. Du er oppe i rommet og skal skyte ned andre skip, etablere kolonier og ta over en hel verden. Etterhvert bygger du opp flåte og ting... tar litt av.

Jeg er ingen fan av å bruke mange linjer på å fortelle deg en historie du bør oppdage selv. La oss bare si at den er god. Det samme som man kan si om spillet. Et godt spill.

Og så: Spillet. Vel, å kontrollere Homeworld var alltid en utfordring. Bedre nå... men ikke perfekt. Likevel så er dette et spill du gleder deg til å spille igjennom... men kanskje bare en gang (vi snakker ikke om et kjærlighetsforhold slik som Max Payne her.

Liker du strategi, spill i rommet, og er du glad i å tukle deg fram til et mål - da investerer du i dette. Gjennomført, og bra.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.