Borten kan erstatte Riis-Johansen

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

Norge kan få en ny Borten i regjering. Ola Borten Moe (Sp) fremheves av flere som en mulig erstatter for olje- og energiminister Terje Riis-Johansen (Sp).

04.11.10 06:47

Barnebarnet til den tidligere Sp-statsministeren Per Borten pekes nemlig ut som ny olje- og energiminister av flere sentrale Sp-ere, skriver Aftenposten.

Etter det Aftenposten erfarer har stortingsrepresentant Ola Borten Moe den siste tiden hatt en stigende stjerne både i partiet og hos partilederen selv.

Både Liv Signe Navarsete og andre sentrale personer i partiet skal være svært fornøyd med hans lojalitet, hans økende evne til lagspill og håndteringen av vervet i kontroll- og konstitusjonskomiteen.

Det skal være et sterkt ønske i Senterpartiet om å fornye mannskapet i regjeringen. I tillegg til Riis-Johansen pekes det på at samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa er moden for utskiftning.

Det er imidlertid stor usikkerhet om når skiftene kan komme. Bråket rundt utbetalingen av ulovlig partistøtte kan føre til at skiftet utsettes. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.