RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Borten Moe avviser at Senterpartiet er splittet

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Nestleder Ola Borten Moe reagerer på at de politiske forskjellene i Senterpartiet blir framstilt som store. Han sier partifeller aktivt har feiltolket hans syn på oljeboring.

– Jeg opplever ikke et splittet parti som krangler om hvilken vei man skal gå videre, skriver Ola Borten Moe i et leserinnlegg i tirsdagens Nationen.

Innlegget skrives i en situasjon der partiets valgkomité strever med å sette sammen en ledelse hele partiet kan godta. Borten Moes egen posisjon som 1. nestleder er den mest omdiskuterte.

– Jeg synes man skal være forsiktig med å tillegge folk meninger og motivasjoner, som de ikke har. Det opplever jeg at blir gjort. En må kunne sette seg ned og ta en edruelig kikk på de uttalte politiske standpunktene som eksisterer innenfor fellesskapet Sp, og blant våre ulike tillitsvalgte. Jeg mener vi ikke er mer uenige enn vi må være. Det har vært full oppslutning om alle viktige veivalg, utdyper han overfor Nationen

Han sier at han opplever lite raushet i det interne ordskiftet.

– I stedet for å styrke fellesskap, tolkes ting i verste mening. Selv opplever jeg å bli tillagt meninger i norsk oljepolitikk, som jeg aldri har hatt. Jeg har aldri tatt til orde for å bore lenger nord enn i områder som er åpnet. Langt mindre til Nordpolen, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere