RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bosnia-kamp ikke utsolgt

Sist oppdatert:
Det er fortsatt 5000 ledige billetter igjen til lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Bosnia-Herzegovina på Ullevaal stadion.

Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund, oppfordrer folk til å kjøpe billetter og møte opp på Ullevaal Stadion for å støtte landslaget i den viktige kampen på vei mot EM-sluttspillet.

Spenning

- På lørdag har vi sjansen til å sikre oss tre viktige poeng i kampen om sluttspillplass i EM i Sveits og Østerrike neste år. Det blir garantert en spennende fotballopplevelse med en flott ramme på Ullevaal, sier Karen Espelund.

Landslagstrener Åge Hareide er klar i sin sak.

- Publikum blir kalt lagets tolvte mann, og jeg mener den beskrivelsen passer. Vi skal jakte tre viktige poeng i kvalifiseringen, og med støtte fra hjemmepublikummet på Ullevaal, satser vi på å få med oss tre viktige poeng inn mot bortekampen mot Tyrkia, sier Åge Hareide.

- Møt opp tidlig

Informasjonssjef Roger Solheim i NFF oppfordrer folk til å møte opp tidlig til kampen.

- Vi kommer til å fokusere på sikkerhet, slik at alle skal føle seg trygge på kampen. Det kan imidlertid ta noe lenger tid enn vanlig å komme seg inn, derfor lønner det seg å være tidlig tilstede på stadion, sier Roger Solheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere