RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bra jobbet Paris!

(Splash)
Sist oppdatert:
På stevnemøte i trendy antrekk.

(SIDE2): Paris Hilton er ikke akkurat kjent for å kle seg elegant og stilfullt.

Se flere bilder av Paris Hilton i bildekarusellen nederst i saken!

Men da hun skulle spise lunsj med sin kjæreste Cy Waits i Beverly Hills forleden dag, var den blonde hotellarvingen svært så heldig med antrekket.

Stilfull
Hun var iført et sort ballongskjørt med søte sløyfedetaljer og høyt liv. Hun kombinerte det lekre skjørtet med en grå topp med bare skuldre, og tilsvarende sløyfedetaljer.

Med sort strømpebukse og ankelsko til fikk Paris lange smekre bein. Og med tildekkede ben, gjorde det absolutt ingenting at skjørtet var av mikrotypen.

Hun bar også en lekker konvoluttveske, og så bra ut fra topp til tå.

Den vakre 29-åringen ankom senere på kvelden et kjøpesenter iført samme antrekk, men med en fuskepelsjakke over den tynne toppen. Fuskepelsen er en av sesongens heteste plagg, så igjen greide Paris å holde stilen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Truseløs?
I forrige måned var hun derimot ikke fullt så heldig med det hun hadde valgt å ta på seg til en shoppingtur sammen med sin mor og søster, Nicky Hilton.

Da var Paris kledt i et par sorte tights, t-skjorte, en enkel sort jakke og en leopardmønstret hatt. På føttene hadde blondinene et par høye hæler fra Christian Louboutin, og hun skjulte seg bak et par store solbriller.

Da hotellarvingen bøyde seg ned for å plukke opp noe hun mistet på bakken foran bilen, blottet hun likesågodt bakenden, som hun i tillegg snudde mot fotografene i det hun bøyde seg ned.

Fra bildene å dømme ser det ut til at Paris har unnlatt å ta på seg undertøy, noe som selvfølgelig gjorde at fotografene knipset flittig i vei.

Se bilder her:Hva mangler?

Trøblete fortid
Paris og Waits har lenge vært et hett par og det var i sommer ryktene om at nattklubbmogulen og hotellarvingen begynte å svirre.

De to så svært forelsket ut da de i ankom restauranten hånd i hånd, og det virker derfor som om problemene paret møtte tidligere i år nå er en saga blott.

Kokain i veska
Tidligere i år fikk paret nemlig mye presseoppmerksomhet etter at bilen de kjørte ble stoppet av politiet, og det ble funnet kokain i Paris sin veske.

Etter hendelsen skal de to har reist til Hawaii i et forsøk på å legge episoden bak seg.

Les hele saken: Paris tilstår

SE BILDER AV PARIS HILTON I SITT TRENDY ANTREKK HER:

3938

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere