*Nettavisen* Nyheter.

Bra utvidelse av Fable II

Foto: (Microsoft/Lionhead Studios)

Den første utvidelsen av rollespillet er klart verdt 65 koner.

22.01.09 15:32

(Spillmagasinet):«Fable II» er et spill som folk elsker eller hater. Er du en av de som elsker det så kan det fort være at du har sett at på Live Marketplace har det dukket opp en liten ekspansjonspakke til den nette sum av 800 Microsoft Points (65 kroner).

Det du får hvis du kjøper denne ekspansjonen er tre nye oppdrag. Disse tre oppdragene er ganske like, men skiller seg litt fra det du er vant til i og med at mer fokus er satt på problemløsing enn bare kamper. Kampene er ganske like det du finner ellers, og du møter de samme slemmingene som du har gjort før. Lange er heller ikke disse oppdragene, men de er morsomme nok å spille igjennom. En del nytt av klær og annet finner du også på veien, nyheter som er unike for øya.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Microsoft/Lionhead Studios)

En av tingene du kan finne er Knothole Knight Armor – som er tøff. Det manglet litt i det originale spillet at man kunne ha noe slikt, og det er velkomment tilbake. Det er også en del nye våpen som kan ha opptil fire forsterkninger for å gi de ekstra kraft. Den kuleste tingen er at du kan ta oppgraderinger fra andre våpen ut fra disse ved hjelp av en Augment Extractor Tool – som betyr igjen at du kan få noen virkelig sinnsyke våpen til slutt.

Hadde «Fable II» vært et MMORPG så hadde det vært slik at du måtte ha kjøpt denne ekspansjonen, rett og slett fordi du får en bedre karakter av den. Når du spiller alene, derimot, er det litt slik: Har du lyst på mer «Fable II» og har 800 Microsoft Points å bruke på det så er det verdt en investering. La oss bare si at hvis du føler at karakteren din har blitt litt stor så har du fiksen her. Pent er det i hvert fall, faktisk penere enn originalspillet.

1447

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.