RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brad, Jen og Angelina på fest

Sist oppdatert:
Tre av de mest omtalte Hollywood-kjendisene den siste tiden, Brad Pitt, Jennifer Aniston og Angelina Jolie, dukket opp på samme fest torsdag.

(SIDE2): Brad Pitt, eks-kona Jennifer Aniston og Brads medspiller i «Mr And Mrs Smith», Angelina Jolie, kastet alle glans over prisutdelingen «Showest» i Las Vegas.

Jennifer Aniston ble hedret som «årets kvinnelige navn» mens Brad Pitt og Angelina Jolie var til stede for å promotere deres kommende komedie «Mr And Mrs Smith». Det skriver ukebladet Hello!

Alle øyne på Brad
Under prisutdelingen var alles øyne på nylig single Brad Pitt og Angelina Jolie som ryktene tilsier at han skal ha hatt et forhold til under innspillingen av deres siste film.

Brad og Angelina hevder de bare er gode venner, og har Angelina har også sagt at hun aldri kommer til å ha sex med en gift mann, og at hun har mer enn nok med sine elskere.

Det kom som et sjokk da Brad Pitt og Jennifer Aniston skulle skilles og mange håpet Hollywood-forholdet skulle lappes sammen igjen.

Mange skjønnheter
I ettertid har også Brad Pitt blitt koblet til en rekke andre skjønnheter blant annet den amerikanske modellen og George Clooneys venninne, April Florio.

Brad Pitt benektet også dette ryktet og hevdet den avbildede damen var hans assistent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere