RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brad og Angelina skrek og hylte

Sist oppdatert:
På en safari i Afrika vil du kanskje forvente å høre knurring og skrik i løpet av natten, men bor du i rommet ved siden av Brad Pitt og Angelina Jolie kan du forvente å høre mer enn det.

(SIDE2): Er du på safari i Afrika og bor du i en villa ved siden av Brad Pitt og Angelina Jolie, kan du forvente å høre ett eller flere skrik og hyl, og det er ikke bare fra det eksotiske dyrelivet.

I følge Sky News måtte vaktene tilkalles da bråket fra rommet deres var så høyt at andre gjester ble bekymret.

Et plaget dyr

Gjestene ved det lukseriøse Alfajiri Villa Beach Resort i Mombasa, Kenya, beskrev lydene fra rommet som et dyr som ble plagd og drept, men i stede var det altså Brad og Angelina som koste seg.

Tilkalte vakter

Vaktene ble tilkalt og etter at de banket på døren ble det stille, før de hørte Brads stemme: - Alt er greit folkens, dere kan dra, det går bra med oss.

Hva enn det var som skyldtes lydene fra rommet til Brad og Angelina så var det nok til å bli notert som et 'tilfelle' ved resorten.

Brad og Jennifer skilt

Madame Tussauds har også tatt seg et notat når det gjelder Brad Pitt og hans damer for nå har voksfigurene av Brad og hans tidligere kone, Jennifer Aniston, blitt skilt, ved siden av Brad står nå ingen ringere enn Angelina Jolie.

Hemmelig kjærlighetsferie

Frykter Aniston får sammenbrudd

Jennifer signerte skilsmissen

Brad, Jen og Angelina på fest

Dette bildet er en bløff

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere