RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bråk i Active ISP - igjen

Sist oppdatert:
Gråmarkedsselskapet Active ISP har vært plaget av krangling i lang tid. Nå er det bråk igjen. Aksjonærer reagerer på ledelsens opsjonspakker
Active ISP-aksjonær Asbjørn R. Hansen protesterte på selskapets generalforsamling før helgen på opsjonspakken til ledelsen i selskapet.

– Gjennom det nye opsjonsprogrammet beriker ledelsen seg på andres bekostning. Jeg syns dette er illojalt overfor minoritetsaksjonærene, sier Hansen, ifølge Dagens Næringsliv.

– Vedtaket om nytt opsjonsprogram er helt skandaløst. De som banket dette igjennom viser nok en gang at de ikke eier moral, sier Hansen.

Opsjonsordningen ble ifølge avisen vedtatt med knapt flertall.

Hansen, som opprinnelige eide Drammens Is, investerte i Active ISP i storemisjonen på toppen av boblen, i mars 2000. Han anslår at han har tapt minst 30 millioner på investeringen.

Det har vært flere runder med bråk i selskapet, som leverer og driver ulike internettløsninger. Blant annet gikk aksjonær Endre Røsjø i sin tid knallhardt ut mot den tidligere ledelsen i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere