RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bråk om Stolt-emisjon

Sist oppdatert:
Meglerhusene Pareto og ABG Sundal Collier skal stå mot hverandre i emisjonsoppdraget til Stolt Offshore. Det hevder kilder
(Ny: Korrigert)

Finansavisen skriver at ABG Sundal Collier skal ha jobbet med å hente inn 500 millioner kroner for Stolt Offshore i lengre tid. Dette skal meglerhuset ikke ha maktet.

Samtidig har Pareto fått på plass et eget emisjonsopplegg for Stolt, og villige investorer ønsker å skyte inn pengene Stolt Offshore ønsket. Meglerhuset har imidlertid ikke mandat til å hente emisjonspengene for Stolt Offshore, og opplegget til Pareto ble avvist av Stolt Offshore tirsdag.

Finansavisen skriver at de to meglerhusene møtte hverandre denne uken for å diskutere emisjonsoppdraget. Hverken representanter fra Pareto eller ABG Sundal Collier kommenterer saken til Finansavisen.

Odin-fondenes Ragnhild Wiborg håper ikke at de to meglerhusene gjør emisjonene om til en krangel.

- Det viktigste nå er at selskapet får en langsiktig lånefinansieringsløsning slik at de kan få inn egenkapital, og ikke at dette blir en krangel mellom meglerhus, sier Ragnhild Wiborg i Odin til Finansavisen.

John Fredriksen skal ha vært en av hovedbidragsyterne i emisjonsopplegget til Pareto.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere