RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brakk beinet tvers av

Sist oppdatert:
Nå er han tilbake som cuphelt. Se bildene her.

Se Fellahs comeback på VIF TV.

Vålerenga-talentet Mohammed Fellah ble stygt skadet i en G18-landskamp i Drammen høsten 2007. Etter å ha herjet med de tyrkiske spillerne på Notodden to dager tidligere svarte gjestene med en grisetakling tidlig i førsteomgang i returmøtet på Marienlyst.

- Det var en veldig stygg takling. En klassisk tofotstakling. Den tyrkiske spilleren plantet knottene rett i leggen til Fellah og leggen brakk rett av. Den tyrkiske spilleren fikk fortjent direkte rødt kort, sa landslagets fysioterapeut Sigmund Ruud til vif-fotball.no etter kampen.

Fellah ble operert umiddelbart etter beinbruddet, men rehabiliteringen gikk ikke som man hadde håpet og sist høst måtte han under kniven igjen. Først nå er Fellah tilbake på banen.

Som kaptein på Vålerengas 2. divisjonslag har han vært god denne våren og scoret fem mål på fire kamper. I dag var han endelig tilbake i a-lagets startoppstilling da Vålerenga møtte Verdal på bortebane i den første NM-runden.

Fellah kvitterte med ett mål og tre målgivende pasninger og var banens beste spiller.

- Det er gøy å være tilbake, endelig. For vår del gir dette selvtillit, selv om vi møter et 3.divisjonslag, sa han til TV2 Sport etter kampen.

- Jeg har fortsatt litt å gå på men det begynner å komme seg. Får jeg litt spilletid nå så kommer det seg utover sesongen.

Se Fellahs comeback på VIF TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere