RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brandt konkurs

(Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Peter Brandt, manageren som blant annet fikk fart i karrieren til Ylvisåker-brødrene er konkurs og kunstnerne må betale gildet.

Peter Brandt sine to selskaper Spotlight Produksjoner AS og Eventum Produksjoner AS er konkurs så det griner og artistene som taper penger står i kø.

Han har opp gjennom årene hatt artister som Ylvis, Herborg Kråkevik, Kenneth Sivertsen og andre i sin stall. De har alle brutt samarbeidet med ham. Til dels har det vært bitre brudd.

Nå er det først og fremst de viktige underholdningsindustriens bakmenn og -damer som taper penger på konkursen som beløper seg til 4,5 millioner..

"Vi trodde i det lengste at vi skulle klare å jobbe oss gjennom problemene og har lagt ned mye ressurser for å få dette tilt", skriver Petter Brandt i en pressemelding.

" Desverre har ikke alle av våre samarbeidspartnere og kreditorer ønsket å bidra til det," skriver han videre.

Dette får blandt andre Hilde Sol Erdal, som har hatt koreografien på Ylvis-showene, til å rase:

- Vi har prøvd å komme han i møte for å få til en betalingsavtale, men han svarer ikke lenger på våre henvendelser. Da måtte vi slå ham konkurs, sier Erdal til Bergens Tidende.

Hun påstår at Brandt skylder henne en halv årslønn. En annen bakmann på det musikalske, Kjetil Fluge, skal være i samme situasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere