*Nettavisen* Nyheter.

Brangelinas franske slottsdrøm

Foto: (Stella)

Brad Pitt (44) og Angelina Jolie (32) har sett seg ut et fransk slott til 100 millioner kroner.

(SIDE2): Angelina og Brad gjør som sist gang, da Shiloh kom til verden - de stikker fra alt maset og pressen. Shiloh kom til verden i Namibia, og selv om verdenspressen benket seg på plass klarte paret å holde en svært lav profil.

Nå med biologisk barn nummer to, eller muligens tre (hvis det er tvillinger), på vei har stjerneparet planer om å skaffe seg et slott i Frankrike.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ærverdig
Slottet har en prislapp på intet mindre enn 100 millioner kroner og over 850 år gammelt. Slottet ligger i den ærverdige lille landsbyen Eygalieres i Provence. Eygalieres er en søvnig liten landsby med olivenlunder, grønne daler og gamle steinbygninger, typisk for franske landsbyer.

Paret skal ha funnet slottet i fjor, men da de fikk vite at Brad ikke fikk lage en motorsykkelbane i hagen, så trakk de seg. Men Brad skal nå ha fått grønt lys på om motorsykkelbanen og paret skal ha lagt inn et bud på slottet.

Amerikansksykehus
Angelina skal angivelig ha hatt lange samtaler med leger ved American Hospital of Paris om å føde der.

- Angelina kjenner til vårt gode rykte, sier en kilde på sykehuset til Us Magazine og håper hun vil velge dem som sted for fødselen.

Med på flyttelasset blir selvsagt parets fire barn, Shiloh (1), Pax (3), Zahara (4) og Maddox (6).

Klikk på bildet for å forstørre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.