Brann - Everton spilles 13. februar

Branns Uefa-cup-kamp mot Everton er nå satt opp onsdag 13. februar kl. 20.00 - med retur i Liverpool

07.01.08 17:20

For Branns del har avgjørelsen i stor grad handlet om å spille på et tidspunkt som er gunstig sett med sportslige øyne, skriver klubben på www.brann.no.

Målet var å få flest mulig fridager frem til returen 21. februar. I og med at UEFA lot klubbene selv styre om kampene i 16-delsfinalen skal gå 13. eller 14. februar.

Klubben understreker samtidig at det også var viktig å ikke spille tidlig på ettermiddagen, fordi stadionkamper klokken 17.00 eller 18.00 tradisjonelt sett viser seg å være mindre attraktive både for publikum og de norske TV-selskapene.

Selger TV-rettighetene

- Vi tror onsdag klokken 20.00 er et bra tidspunkt. Da får sport innfridd sitt ønske, og kampen går ikke så tidlig at publikum uteblir, sier arrangementssjef i Brann, Jan Tore Guntveit til brann.no.

Brann hadde 19.00 som utgangspunkt for et ideelt kamptidspunkt, men flytter kampen en time for å få mest mulig ut av TV-rettighetene i England.

Det er også store muligheter for at kampen vil bli vist på norsk TV, men ingen avtaler er inngått her heller. Les mer på www.brann.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.