RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann endrer byggeplaner

Sist oppdatert:
Brann endrer byggeplanene på Stadion, og bygger nye svinger, mens arbeidet med ny hovedtribune utsettes. Målet er få på plass mer enn 1500 nye seter til seriestart 2009.

Det åpne hjørnet mellom Sparebanken Vest-tribunen og Frydenbø-tribunen lukkes, og det samme gjøres i hjørnet mellom BT-tribunen og den gamle hovedtribunen, melder brann.no.

19 000 plasser

– I Frydenbø/Sparebanken Vest-hjørnet får vi noen hundre nye seter, foreløpig uvisst nøyaktig hvor mange det blir. I hjørnet BT/gamle hovedtribunen, vil vi få nærmere 1100 seter. Denne seksjonen vil få ny inngang som gjør adkomsten til BT-tribunen lettere og vi minker kødannelsen, sier daglig leder i Brann Stadion AS, Terje Reistad, til Brann.no.

- Dermed får vi over 1500 nye seter til 2009-sesongen. Da vil kapasiteten bli på Stadion bli over 19.000, inkludert de ståplassene som fortsatt finnes, legger han til.

Langside-planer utsatt

Rivingen av den gamle hovedtribunen på sørsiden er utsatt og blir dermed stående til høsten 2009. Grunnen er enkel: Brann ønsker ikke å spille eventuelle Champions League-kamper med langt færre tilskuere fordi man har revet ned en hel langside. Den opprinnelige planen var å rive den gamle hovedtribunen i sør etter 2008-sesongen.

Les mer på brann.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere