RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann fikk juling

Foto: Solum, Stian Lysberg
Sist oppdatert:
Brann ble smadret 3-1 av Strømsgodset på La Manga, torsdag.

(iBergen.no) Brann gikk på sitt fjerde tap på rad i treningskamp da de tapte 3-1 for Strømsgodset på La Manga torsdag. Etter at Brann fikk en drømmestart med David Nielsen-scoring etter et nydelig Hassan El Fakiri innlegg, allerede etter fem minutter, gikk luften ut av ballongen etter rundt et kvarters spill. Derfor og inn var det bare Godset.

En småsint Steinar Nilsen skjønte ikke i pausen hvordan Brann kunne gi fra seg initiativet på den måten og varslet en tordentale, men den hjalp ingenting.

Strømsgodset som hadde gått i ledelsen i første omgang med to Øyvind Storflor -scoringer, den første på en keepertabbe av Johan Thorbjørnsen etter frispark, den andre etter elendig klareringsarbeid i Branns forsvar, gikk umiddelbart opp til 3-1 etter et par minutter på et kjempeskudd fra Fredrik Nordkvelle.

Ingen struktur
Det mest bekymringsfulle for Brann er den fullstendige mangelen på struktur både i forsvar og angrep som preger laget.

Strømsgodset startet rufsete, men satte forsvaret på en slik måte at Brann ikke kom til en eneste kvalifisert sjanse i løpet av den siste timen. Hos Brann derimot, gikk det på lykke og fromme. Verst var det i første omgang da Brann med Kristjan Ørn Sigurdsson bakerst skulle spille seg ut av eget forsvar. Det ble en parodi. Og resulterte i stadige frispark for motstanderen i god posisjon.

- Det er forferdelig dårlig. Det er ræva fotball av oss. Det er merkelig og uforklarlig. Det er det dårligste jeg har sett av et Brann-lag, sa en fryktelig skuffet Steinar Nilsen til TV 2 Sporten.

Les flere nyheter fra Bergen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere