*Nettavisen* Nyheter.

Brann-film droppes

Foto: (Foto: Heiko Junge/SCANPIX)

Skuffete Brann-fans får ikke se film om seg selv likevel.

08.02.07 12:12

(iBergen.no) Etter at gullet gikk til erkerivalen Rosenborg i serieinnspurten, ville sorgen ingen ende ta i Brann-supporternes leir. Nå får de heller ikke se Dagfinn Lyngbø og Bjarte Hjelmeland portrettere dem i filmen «Med hjertet i Brann».

- Det blir ikke noe av den filmen. Vi har ikke klart å få bragt opp et manus vi ville satse på, sier produsent Berit Steen i Nordisk Film til Neste klikk.

Komedien var budsjettert til 15 millioner kroner og hadde Chess-gründeren Idar Vollvik i ryggen. I disse dager skulle filmen være kinoklar. Men ved juletider besluttet Nordisk Film at manuset «ikke gikk i riktig retning», ifølge Neste Klikk.

Brann-fans gledet seg til det som skulle ligne en kombinasjon av TV-serien «Kontoret», filmene «Kalde føtter» og «Tribunefeber» og tegneserien «Pondus».

I 2005 var produsentene usikre på om filmen ville bli en spillefilm eller TV-serie. For et år siden ble også filmplanene utsatt på grunn av manuset. I mellomtiden har ildsjeler planlagt et teaterstykke om fotballheltene.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.