RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i campingvogn - naboer berget nær bebyggelse

Sist oppdatert:
Brann i en campingvogn i Aglapsvik i Troms.

Troms politidistrikt meldte klokken 0730 at det var brann i en campingvogn i Aglapsvik. Politiet hadde mottatt melding om brannen like før klokken 07.00, skriver Nordlys.

De første meldingene tydet på at det var usikkert om det var noen i vogna, men like før klokken 08.00 meldte politiet at man hadde ankommet åstedet og at det var lite som tydet på at det var noen inne i vogna da den tok fyr.

Det bekreftes også av eieren av campingvogna, Tommy Larsen, som til Nordlys opplyser at både han og kona sov trygt hjemme i senga da de ble vekket like over klokken 07.15 til nyhetene.

- Etter det jeg har fått vite har naboene tatt seg av det meste av slukkingen. Dette da vogna sto parkert inntil en sjå ved siden av et feriehus vi har der inne. Utover dette har jeg ikke helt oversikt over skadene, men er selv på vei til Aglapsvik nå for å ta skadene nærmere i syn, forteller han til Nordlys.

Larsen har ikke oversikt hva som kan ha startet brannen.

- Det eneste jeg kan tenke meg må være en eller annen form for svikt i det elektriske anlegget, men vi får vente med å gi et svar før vi har funnet ut av det hele.

Les flere saker i Nordlys

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere