RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i fire båter i Tønsberg - mann skadd

En mann er tatt hånd om av helsepersonell etter at det begynte å brenne i flere båter ved Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld.
En mann er tatt hånd om av helsepersonell etter at det begynte å brenne i flere båter ved Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
Sist oppdatert:

En mann ble skadd etter at det begynte å brenne i fire båter på Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld.

– Mannen er tatt hånd om av helsepersonell, vi vet ikke hvor stort skadeomfanget er ennå. Vi sjekker om det er flere personer i båtene, men har foreløpig ingen informasjon om at det er flere som er blitt skadd, sier operasjonsleder Merete Kvaal Martinsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Den skadde mannen, som trolig var om bord i en av båtene, er kjørt til Stavanger universitetssjukehus.

– Det er mye røyk på stedet. Vi oppfordrer beboere i området til å lukke vinduer. Denne røyken er svært giftig, sier vaktleder Glenn Espen Kustner ved Vestviken 110-sentral til Tønsbergs Blad.

Vestfold Interkommunale Brannvesen melder at det var tre båter som ble totalskadd og to som fikk skader, skriver avisen. Det skal være en båt på 25-30 fot som først tok fyr og brannen spredte seg til flere andre.

Rundt klokken 22.15 var brannen i de fire båtene ikke slukket. Båtene står på småbåthavnen Jarlsø Brygge i Tønsberg i Vestfold.

Ifølge brannvesenet ble båter på hver side av brannen reddet ved å kutte fortøyningene og dytte de ut på sjøen. Redningsskøyta vil deretter ta seg av dem.

Brannvesen, politi, redningsskøyte og ambulanse rykket ut til stedet etter at politiet fikk melding om brannen klokken 21.42 tirsdag kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere