RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i solstudio

Foto: Foto (Glomdalen.no)
Sist oppdatert:
Det kommer kraftig røykutvikling fra solariumssenteret.

Det var like før klokka 11 tirsdag formiddag at brannalamen gikk i Torget i Kongsvinger, og tykk røyk veltet ut av kjelleren i bygget, melder Glåmdalen.

Kraftig brann
- Det er størst skader i solstudioet og deler av dette er helt utbrent, forteller fungerende brannsjef, Per Ivar Bekk, i Glåmdal brannvesen IKS.

Han forteller at det var full fyr i et solarium da brannvesenet ankom stedet.

- Det var åpen flamme og det brant i plast og ledninger, noe som førte til svart røyk, sier Bekk om den kraftige brannen.

Et lag med røykdykkere var raskt på plass og tok seg inn i kjelleren, og i løpet av noen minutter klarte man å få flammene under kontroll og brannen ble slokket..

Alt fungerte
Brannvesenet brukte en del vann for å slokke brannen, noe som førte til at det også ble en del vannskader i bygget, men disse begrenser seg til kjelleren.

- Det kom litt røyk også oppover i etasjene, men det er kun snakk om mindre røykskader i bygget forøvrig, sier Bekk, som forteller at alt fungerte optimalt.

- Rask varsling gjorde at det gikk så bra som det kunne gå. Faren i store bygg er at brannen kan spre seg via ventilasjon og konstruksjoner. Her fungerte bygget slik det skulle både konstruksjons- og varslingsmessig, sier den fungerende brannsjefen.

Det var ingen personer i solstudioet, som etter det brannvesenet kjenner til var stengt da det begynte å brenne. Ingen personer kom til skade i brannen.

Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til at det begynte å brenne i solstudioet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere