Gå til sidens hovedinnhold

Brann i trebygning i Oslo under kontroll

Brannmannskapene river nå restene av en nedbrent trebygning i Hasleveien på Carl Berner i Oslo. Slukningsarbeidet på tomta vil fortsette utover dagen.

Den eldre trebygningen ble fullstendig overtent i løpet av kort tid tirsdag morgen, og en stund var det fare for spredning til noen eldre, ubebodde bolighus bak bygningen.

Brannmannskapene ankom stedet raskt med hele elleve biler, men måtte slite for å få kontroll over den kraftige brannen. Mye røyk fra brannen førte til at politiet gikk ut og ba folk om å lukke vinduene og holde seg innendørs.

Bilister ble også oppfordret til å unngå å kjøre inn i området ved Carl Berner, mens Trondheimsveien ble sperret ved stedet.

Litt før klokken 10.30 opplyste operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt at brannmannskapene konsentrerer seg om å få slukket brannen i restene av bygningen.

– Brannvesenet kommer til å oppholde seg på stedet utover dagen for å drive med etterslukning etter at de har revet ned restene. Veien forbi er også åpnet for trafikk, sier Aune til NTB.

Årsaken til brannen er ikke kjent.

11 brannbiler

Brannvesenet har elleve brannbiler på stedet.

Det er fremdeles mye røyk i området, og politiet ber derfor beboere i nærheten om å lukke vinduer.

Trondheimsveien i nordgående retning ble sperret fra rundkjøringen på Carl Berners plass på grunn av brannen. Politiet oppfordrer bilister om å unngå å kjøre i området på grunn av røyken.

Årsaken til brannen er ikke kjent.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her