RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i trehus i Haugesund

Foto: Johannessen, Tor André (Scanpix)
Sist oppdatert:
Brannvesenet kjempet for å hindre spredning til omkringliggende trehus.

Det brant i et trehus i Strandgata i Haugesund sentrum tirsdag kveld. Røykdykkere har vært gjennom huset uten å finne folk, melder Haugesunds Avis.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 18. Flere skal ha tipset om voldsom røykutvikling i en bygningen like over Lothes Mat og Vinhus. En stund var det uvisst om det befant seg personer inne i bygningen, men litt før klokken 19 hadde røykdykkere gjennomsøkt huset uten å finne noen.

Det er trebygninger på begge sider av huset som brenner, men brannvesenet har så langt klart å hindre spredning til andre bygg.

- Det brenner godt, og det er trehus på alle sider. Så vi er bekymret for at brannen kan spre seg. Vi har ute alt tilgjengelig mannskap, sier operatør Kjetil Gjerde ved Haugesund brannvesen til NTB.

I følge personer Haugesunds avis har snakket med, har huset vært ubebodd de siste månedene, og at det har blitt et oppholdssted for rusmisbrukere.

Tre personer er registrert på adressen. To av disse er fortsatt savnet.

- Vi har fått kontakt med en av beboerne, men har ikke fått kontakt med to personer som er bosatt på adressen, sier operasjonsleder Torger Stødle til Aftenposten.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere