RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann jakter gruppeseier

Brann er allerede klar for kvartfinalen i Royal League, men må vinne mot Odense søndag for å sikre seg bonus som gruppevinner. Seier over Odense gir til sammen 725 000 kroner.

Brann har med sine to seire og tre uavgjorte kamper så langt spilt inn 437.500 kroner i bonuser. I tillegg kommer kvalifiseringsbonusen til Royal League på 1 million kroner. Ny seier søndag gir 125.000 kroner, og førsteplass i gruppen gir altså ytterligere 600.000 kroner i bonus. Blir Brann nummer to er bonusen 300.000 kroner.

Uavgjort i første kamp

Grytidlig fredag morgen reiste Brann fra treningsleiren i Spania til Danmark for å forberede seg til søndagens kamp i Royal League.

Avreisen fra La Manga ble flyttet fram en dag for å sikre best mulige forberedelser til møtet med danskene. Brann må vinne kampen for sikre seg seieren i gruppe 1. Odense står med ett poeng mer og bedre målforskjell enn bergenserne.

Første kamp mellom lagene endte 1-1 i Bergen. Ardian Gashi utlignet etter at Kim Christensen hadde gitt Odense en tidlig ledelse. Christensen er Odenses toppscorer i Royal League med tre scoringer, det samme som Branns Erik Huseklepp. Vålerengas Jan Derek Sørensen topper lista med seks mål på seks kamper.

Trekning på mandag

Begge lagene som møtes i Odense søndag er klare for kvartfinalene. Det er også Helsingborg fra denne gruppen, mens Rosenborg ble slått ut. Fra gruppe 2 er Lillestrøm og Brøndby videre, mens Vålerenga og Elfsborg er klare for gruppe 3.

FC København tar den aller siste plassen i sluttspillet, med mindre laget taper med fem mål eller mer for Hammarby i den andre RL-kampen søndag. Trekningen av kvartfinalene finner sted i København mandag 26.februar, og spilles i perioden 1.-4.mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere