RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-Juba, juba med Knudsen og Ludvigsen

Sist oppdatert:
Når Brann møter Lyn på søndag blir det med hemmelig våpen. Knudsen og Ludvigsen som ve' te Bergen med det samme og skape breiflabber over alt.

Charlie Milers skade og Petter Vaagan Moens karantene gjør klar en av de mest harmoniske duoer vi noen gang har sett på en norsk fotballbane. Det høres ut som en dårlig vits, men på hver sin flanke finner vi ingen ringere enn Knudsen og Ludvigsen.

Martin Knudsen har fått en ny vår. Han har gjort gigantiske innhopp så langt i sesongen og er soleklar på høyrekanten hvis ikke Mons Ivar Mjelde har fått solstikk. En annen som kan bli en publikumstreffer av rang, er Trond Fredrik Ludvigsen. Ingen har noen gang tvilt på talentet. Til det har han terrorisert Brann-backer for mange ganger som Bodø-Glimt spiller. Den kjappe finnmarkingen med de mange skadene, ser ut til å være på bedringens vei og kan fort gjøre savnet av Petter Vaagan Moen lite merkbart.

Det sier vel det meste om Branns stall akkurat i øyeblikket.

- Alle elsker Brann
- Folk må få hete hva de vil, men det hadde jo vært mye verre om Knudsen og Ludvigsen spilte på Lillestrøm, sier Gustav Lorentzen.

- Hvorfor det?

- For Lillestrøm er et lag som ingen synes å like. Alle elsker jo Brann. Ellers er det ikke første gangen at Knutsen og Ludvigsen dukker opp på diverse fotballlag. Det er jo to fine navn. Men Norsk Tipping prøvde å misbruke det i reklame en gang. Det syntes vi ikke var morsomt.

- Hva med om Martin Knudsen og Trond Fredrik Ludvigsen skiftet navn til Dolmen og Lorentzen, for å unngå forvirring liksom?

- Nei, da ville det bli forvirring da. Og dessuten er det bare vi som har lov å ha to navn. Nei, dette går bra og Knutsen og Ludvigsen håper at Knudsen og Ludvigsen vinner, kan du skrive.

- Jeg synes det er en kjempeide. Mest fordi Ludvigsen ikke synes det, sier Øystein Dolmen. Han mener også at Martin Knudsen og Trond Fredrik Ludvigsen kan søke til ham om å bruke navnet Knudsen og Ludvigsen når de spiller sammen og så vil han innvilge det, med skriftlig bevis og det hele, så lenge det formelle er i orden.

- Og kommer Brann til Lerkendal med Knudsen og Ludvigsen så vet jeg hvem jeg skal heie på, selv om jeg får en blåveis dagen etterpå, sier Øystein Dolmen alias Knutsen.

Så gjenstår det å se om det blir grevlinger i taket eller juba, juba mot Lyn på søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere