RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann-keeper har ikke lisens

Sist oppdatert:
Dan Riisnes (43) blir mest sannsynlig reservekeeper for Brann mot Rosenborg. Klubben har ennå ikke betalt lisens for superveteranen.

(iBergen.no) Keepertreneren er nemlig ikke registrert som aktiv spiller hos Norges Fotballforbund ennå, selv om han satt på benken mot Molde på lørdag og spilte hele kampen da Brann-reservene slo Askøy 3-1 mandag denne uken.

Kan bli bøtelagt
- Han har ikke vært registrert som spiller hos oss siden 2003, opplyser Steinar Hinne på medlemsservice hos Norges Fotballforbund.

Hva skjer dersom Dan Riisnes kommer på banen for Brann mot Rosenborg onsdag kveld?

- Brann kan bli bøtelagt dersom han ikke blir registrert som spiller før kampen og betaler forsikringen innen tre dager etter, forklarer han.

Riisnes sto hele kampen da Branns 2 møtte Askøy i 3. divisjon mandag.

- Han var ikke forsikret i den kampen, og dersom Brann ikke registrerer han som aktiv spiller og betaler forsikringen innen tre dager etter gårsdagens kamp kan de også bli bøtelagt, opplyser NFF.

Regner med Brann
Ann Kristin Hauge er informasjonsmarkedskonsulent i Hordaland fotballkrets. Hun forklarer at de ikke kan sanksjonere før spilleren har spilt sin andre kamp.

- Dersom han (Dan Riisnes journ. anm.) kommer på banen i morgen og fortsatt ikke har registrert seg blir Brann mest sannsynlig ilagt en bot, opplyser hun.

- Men jeg regner med at dersom det er tilfelle at han skal sitte på benken mot Rosenborg så registrerer Brann ham i løpet av morgendagen. Fortsatt er han ikke registrert som aktiv spiller hos oss, sier hun.

Lav bot
Boten Brann kan vente dersom keepertreneren kommer på banen uregistrert på Lerkendal er nok også til å leve med for klubben.

- Boten er på 1500 kroner. Det er det som er det vanlige sanksjonsmiddelet hos oss. Det har ikke vært vanlig med poengtrekk, i hvert fall ikke siden jeg begynte her i 1994, understreker Hauge.

Ifølge Dan Riisnes blir det avgjort på Brann-treningen tirsdag ettermiddag hvorvidt det blir han eller Kenneth Udjus som blir Branns reservekeeper på Lerkendal.

Branns sportsdirektør Roald Bruun-Hansen har ikke svart på iBergen.nos henvendelser i denne saken.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere