RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann kvitter seg med unggutt

Sist oppdatert:
En spiller bytter klubb i Australia, mens 21 år gamle Nicolai Misje sendes ut i kulden.

(iBergen.no) Michael Thwaithe som har blitt leid ut fra Brann til australske Melbourne Victory melder permanent overgang til nysatsingen Gold Coast United når låneavtalen med Melbourne-laget går ut i mars.

Les mer:- Kona sa ja til Brann.

Nicolai Misje (21) som tilbrakte andre halvdel av fjorårssesongen på utlån hos Adeccoligaklubben Bryne får ikke fortsette i klubben. Misje debuterte for Brann i 2005, men har vært mye plaget med skader og sykdom.

- Vi har hatt et møte med Nicolai der vi orienterte ham at vi ikke ville tilby ham en ny kontrakt. Vi har også snakket om klubbalternativer sammen med ham og agenten hans og Nicolai jobber nå med en ny klubb. Vi ønsker ham lykke til, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til brann.no.

I slutten av november ble Tore Kannelønning (19) og Trond Fredrik Ludvigsen (26) sendt ut av Stadion-portene uten kontrakt. De to gikk til henholdsvis Stord og Bodø/Glimt.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere