RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann på Karl Johan

Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
Sist oppdatert:
Oslo bystyre så ut til å få viljen sin da det var fyr i et takreklameskilt i Karl Johans gate lørdag kveld.

(iOslo.no) I januar ble det klart at flertallet i Oslo bystyre vil forby takreklame i Oslo sentrum. Lørdag kveld så det ut som om destrueringen av allerede eksisterende takskilt var i full gang.

Oslo Brannvesen fikk melding om brann i Samsung-skiltet på Tostrupgården på Karl Johan klokken 22.18 lørdag kveld. Dette er ett av takreklameskiltene som bystyreflertallet vil ha fjernet.

- Vi fikk melding om brann på et tak i Stortingsgata. Brannvesenet var raskt på plass og fikk slukket brannen med et pulverapparat, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Hilde Walsø, til iOslo.no.

Hvordan oppstod brannen?

- Det er usikkert, men som datter av en elektriker så ser det ut som om det har vært noe med det elektriske i skiltet, forteller hun.

Oslo Brannvesen opplyser til iOslo.no at brannen i bokstaven A i reklameskiltet til Samsung var slukket på tre minutter.

Les mer fra iOslo. no:Knivmann prøvde å rane Deli de Luca.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere