RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann sendte nytt tilbud

Foto: Jon Eeg (Scanpix)
Brann sendte i ettermiddag et nytt bud på Brynes Ragnvald Soma. Trolig blir det en avklaring på hvor den tidligere West-Ham-proffen spiller neste år i løpet av ettermiddagen.

- Vi sendte et tilbud til Bryne klokken 14 i ettermiddag. Nå ligger ballen hos dem, vi kan bare avvente reaksjonen deres, sier sportslige leder i Brann, Per Ove Ludvigsen, til TV 2 Nettavisen.

Bryne avviste onsdag Branns første tilbud. Dette budet skal ifølge Bergens Tidende ha ligget i overkant av 1 million, godt under halvparten av Brynes forlangende. Ludvigsen avviser imidlertid at dette er realiteten.

- Det er helt feile summer som har kommet feil. Å kalle det et skambud slik Ragnvald Soma gjør i BT, blir helt meningsløst, sier Ludvigsen.

Brann venter også på en tilbakemelding fra østerrikske Austria Wien. Bergensklubben ønsker å leie landslagsaktuelle Paul Scharner. Forsvareren imponerte da han for noen uker siden var på treningsbesøk i Bergen, men så ut til å glippe til belgiske Lokeren. Nå er han høyaktuell for Brann igjen.

- Vi har ikke hørt noe ennå, men erfaringsmessig er dette slikt som pleier å gå kjapt, sier Ludvigsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere