*Nettavisen* Nyheter.

Brann slått 4-0

Branns fikk sitt første nederlag i år. Pinlig på La Manga.

17.02.07 17:48

Teitur Thordasons KR Reykjavik har feid Brann av banen på La Manga. Vi har sett et halvt tøysete Brann-lag med Bengt Sæternes i midtstopper få sitt første nederlag i år.

To sene scoringer ga islendingene 4-0 og med det er Branns fine statistikk så langt i årets treningskamper kun historie.

Etter sieren over Rosenborg snakket Mons Ivar Mjelde om høytrykksfotball. Det vi fikk se på La Manga lørdag var i så fall lavtrykksball i regnbyene på den spanske solkysten.

Brann startet med nesten rent B-lag på banen mot Teitur Thordarssons KR Reykjavik og islendingene tok ledelsen etter tre minutter ved Atli Jonsson.

Hos Brann startet Monkam og Haugen sentralt på midten. Huseklepp og Winters på hver sin flanke og Memelli og Ludvigsen på topp. Forsvaret er det antatt beste Brann har med Bjarnason og Sigurdsson i midten med Hanstveit og Dahl på sidene. I mål står Kenneth Udjus.

Den første scoringen kom direkte fra frispark i det tredje minutt og det var ingen ønskestart for Branns nye keeper, Kenneth Udjus.og det skulle bli mer.

Brann klarte ikke å skape noe som helst

Brann møtte illsinte aggressive islendinger som tydeligvis har satt Nils Johan Sembs uttalelse om at de ikke har noe på La Manga å gjøre, i vrangstrupen. Og Brann får unngjelde. Både Robbie Winters og Erlend Hanstveit er blitt sparket ned.

Gashi, Guntveit, Sæternes Vaagan Moen og Andresen kom inn uten at det hjalp.

Fullt fortjent seier til KR som puttet en sokk i kjeften på Semb, men det spørs om ikke Brann i veldig stor grad med på å hjelpe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.