RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann vil forlenge med Martin og Bengt

Sist oppdatert:
Per-Ove Ludvigsen har henvendt seg til Bengt Sæternes og Martin Andresen angående kontraktsforlengelse.

Brann ønsker å ha to av klubbens store profiler med videre, utover avtalen de har nå. Andresen har kontrakt ut 31.12 neste år, det samme gjør avtalen med Sæternes.

- Vi har tatt en prat med dem begge to og spurt dem om fremtiden deres. Det sier seg selv at når vi henvender oss til dem slik ønsker vi dem med videre, sier Ludvigsen til iBergen.no.

Foreløpig er spillerne i tenkeboksen og noe kontraktsforslag er ikke kommet på bordet.

- Slik det er nå har de sagt at de skal tenke litt på det så skal vi ha en ny prat når ting har normalisert seg. Nå har det vært en del ferieavvikling, sier Ludvigsen.

Andresen selv har tidligere sagt til iBergen.no at det kan være aktuelt å avslutte karrieren i Brann, uten at han ville utdype det noe mer. Sæternes har tidligere ikke ønsket å kommentere han fremtid.

Brann avslo nylig et bud på Sæternes fra japanske Nagoya Grampus Eight. Der spilleren var forespeilet en kontrakt verdt 10 millioner kroner. Den skulle løpe over 18 måneder fra 1. juli. Sæternes har i etterkant sagt til media at han ønsker å fortsette å spille i Brann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere