*Nettavisen* Nyheter.

Brannen i Flatanger under kontroll

Lauvsnes/Oslo (NTB-Tarjei Kramviken og Alexander Vestrum): Brannen i Flatanger er under kontroll, opplyser politiet. Det brenner fortsatt flere steder, men vindforholdene er bedre.

29.01.14 11:11

- Det brenner på flere steder i Flatanger, men situasjonen er for øyeblikket under kontroll. I morgentimene har vinden løyet og bedret forholdene for slukking og redusert faren for spredning. Branngata har hatt ønsket effekt, opplyser politiet i Nord-Trøndelag i en pressemelding.

Fire helikoptre fra Forsvaret, samt ett sivilt helikopter deltar i slukningsarbeidet onsdag, men det er avhengig av værforholdene. Kystvaktskipene KV Bergen og KV Njord er også i området.

Fylkesvei 492 er fortsatt stengt, og politiet har nedlagt ferdselsforbud i området. Politimesteren i Nord-Trøndelag har innført midlertidig forbud mot all bruk av åpen ild i terrenget inntil forholdene endrer seg. Alle som bruker ild utendørs uaktsomt, vil bli straffeforfulgt og risikerer bøter eller fengsel i inntil tre måneder, advarer politiet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.