RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannskadd mann siktet for drapet i Galleri Oslo

Foto: Henrik Arneberg (Nettavisen)
Sist oppdatert:

Mannen som ble livstruende skadd i brannen i Galleri Oslo onsdag, er siktet for forsettlig drap på den kvinnelige restaurantinnehaveren.

Først torsdag kveld, halvannet døgn etter at drapet og brannen i den etiopiske restauranten Mama Africa i Galleri Oslo ble oppdaget, kunne politiet offentliggjøre at offeret er identifisert og den skadde mannen som ble funnet på stedet er siktet for drap.

Siktet for forsettelig drap
- Avdøde er den kvinnelige innehaveren av restauranten. Den skadde mannen er identifisert, og han er i dag siktet for forsettlig drap på kvinnen. Tilstanden til den nå siktede mannen er fortsatt alvorlig og livstruende, melder politiet i en pressemelding.

Politiet slo raskt fast onsdag at kvinnen var offeret for drap. Mannen ble sendt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen med alvorlige brannskader og lagt i kunstig koma.

Utenfor restauranten traff Nettavisen Alex Alemayhu onsdag formiddag. Han er Han er selv etiopier og har kjent eieren i omlag 10 år.

- Forferdelig
- Jeg kjenner eieren av restuaranten og har spist her flere ganger. Det er en kvinne som eier stedet. Jeg hørte om nyheten i dag morges og tok bussen fra Sandvika for å høre hva som hadde skjedd. Det er forferdelig at noen har mistet livet. Jeg håper virkelig de finner ut hva som har skjedd, sier Alemayhu til Nettavisen.

Bussterminalen i Oslo ligger ved Galleri Oslo, men driften av denne kunne etter hvert gå som normalt.

- Brannen begrenset seg til andre etasje. Hele etasjen er sperret av på grunn av vann-, røyk- og brannskader, opplyste operasjonsleder Britt Børve i Oslo politidistrikt til NTB tidligere onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere