RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannskadd mann siktet for drapet i Galleri Oslo

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Mannen som ble livstruende skadd i brannen i Galleri Oslo onsdag, er siktet for forsettlig drap på den kvinnelige restaurantinnehaveren.

Først torsdag kveld, halvannet døgn etter at drapet og brannen i den etiopiske restauranten Mama Africa i Galleri Oslo ble oppdaget, kunne politiet offentliggjøre at offeret er identifisert. Den skadde mannen som ble funnet på stedet, er siktet for drap.

- Avdøde er den kvinnelige innehaveren av restauranten. Den skadde mannen er identifisert, og han er i dag siktet for forsettlig drap på kvinnen. Tilstanden til den nå siktede mannen er fortsatt alvorlig og livstruende, melder politiet i en pressemelding.

Politiet slo raskt fast onsdag at kvinnen var offer for et drap. Mannen ble sendt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen med alvorlige brannskader og lagt i kunstig koma.

Det ble onsdag meldt at kvinnen ble drept med kniv, men dette er ikke bekreftet. Området inne i Galleri Oslo er overvåket av tallrike kameraer, og politiet brukte tidlig ressurser fra etterforskningen til å sikre opptak fra disse.

Brannvesenet som kom raskt til stedet etter at brannen i restauranten ble oppdaget, skal ha ment at brannen var påsatt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere