RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

Brannstifter brukte molotov- cocktail

Sist oppdatert:
Mannen som i går ble siktet for mordbrannforsøk i Bjørgedalen, brukte molotovcocktail da han tente på naboens hus. Motivet skal være hevn etter å ha fått kjeft.

Politiet fant flere flasker med brennbart innhold, under åstedsgranskningen. Dette skal være molotovcocktail, ifølge Bergensavisen.

Nabolaget er i frykt etter ildspåsettelsen i Bjørgedalen natt til onsdag. De er redde for den 39 år gamle mannen som nå sitter i varetekt hos politiet. Hvis han kommer ut, frykter de at de blir neste. Mannen beskrives som « merkelig». To hus ble forsøkt påtent i går natt, og en bil ble totalskadd etter å ha blitt påtent. Et av husene var den siktedes hus.

39-åringen skal ha blitt tilsnakket av naboen som fikk huset sitt påtent. Han fikk kjeft fordi han ikke hadde ryddet opp utenfor huset sitt. Etter dette skal mannen ha lagt naboen for hat. En av teoriene politiet jobber etter, er at ildspåsettelsen er hevn for kjeftingen. Selv erkjenner ikke 39-åringen straffskyld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere