*Nettavisen* Nyheter.

Brasil-bikini ikke som før

Brasillianerne har forandret stil på stranden. Se bildene.

14.07.06 12:17

(SIDE2:) Moteuken i Sao Paulo foregår denne uken, og her viser nasjonale designere hva de er god for til kommende sommer (vinter).

Blant innslagene de siste dagene har blant annet merkene Cia Maritima, Fause Haten og Sais viste seg frem, og kreasjonene antyder at brasillianerne har tatt et steg videre i valg av strand-habitt.

BILDENE SER DU UNDER

I stedet for «brasillian cut» i badebuksen og klare pastellfarger, var det etniske mønstre kombinert med natursmykker som preget Cia Maritima sin visning. Fasongen går i retning av superlave bukser, til minimal halter neck, skrått scoret topp eller wrap over.

Martimt og klassiske farger
Sais hadde latt seg inspirere av det maritime, med striper og klassiske farger. Men den brasillianske varemerket fremkommer med dristige skjæringer og frekke detaljer. Mer tekkelig fasong i badebuksen, men også her med lav plassering på hoften. Noen kreasjoner i mer tradisjonelle fargevalg, men også disse med lekre detaljer som gir det hele en lukseriøs fremtoning.

Fause Haten viste likevel den mest lukseriøse versjonen, med en oppsiktsvekkende rad av modeller. Alle sammen ikledd plagg som lignet små sølvornamenter som dekket kun det aller nødvendigste.

Dristig - men lekkert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.