RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brasiliansk voksing til 60.000 kr

Sist oppdatert:
Vil du virkelig skjemme bort for bilen din, spanderer du bilvask til 60.000 kroner. Med i vasken hører en brasiliansk voksbehandling.

For mange passer ikke en Lamborghini helt inn i den automatiske bilvasken på den lokale bensinstasjonen. Det blir på en måte for stusselig. Men for autofile med ambisjoner for gliset i garasjen, er det nå kommet et helt særegent tilbud.

Hos engelske Paul Dalton kan du få vasket bilen din for 60.000 kroner. Blant dem som har grepet tilbudet med begge hender, er sangeren Rod Stewart, som mener vasken er vel verdt prisen, skriver ekstrabladet.dk.

Dalton bruker bare de beste materialer i vaksen, deriblant destillert vann, spesialhåndklær og bøtter til 800 kroner stykket. Vasken foregår i 61 trinn, og avsluttes med en brasiliansk voksbehandling. Ikke på eieren, nei, men på bilen. Med bilvoks importert fra Brasil gjøres bilens lakk skinnende blank, og etter sigende skal finishen holde i ett år. Den svindyre voksen koster 80.000 kroner per tube, og er nok mye av årsaken til den høye prisen Dalton krever for vasken.

Men dersom du har planer om å komme til på Daltons bilvask, må du legge planene allerede nå. Engelskmannen har en venteliste på ni måneder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere